Răspunsul fetiței pe care Donald Trump a întrebat-o dacă mai crede în Moș Crăciun. Conversația a devenit virală

0

Donald Trump a pus la îndoială existența lui Moș Crăciun! Președintele american a întrebat-o pe o fetiță de 7 ani dacă mai crede în Moș Crăciun, iar răspunsul fetiței a devenit viral.

Collman Lloyd: „Credeam că va fi ocupat în seara de Crăciun”

După ce a aflat vârsta fetei, președintele a întrebat-o „la șapte (ani), e marginal, nu?”

„Da, domnule”, i-a răspuns fata. Ea a recunoscut, mai târziu, că nu știe ce înseamnă cuvântul „marginal”, potrivit publicației Post and Courier. Collman Lloyd, din Lexington (South Carolina), a mai declarat pentru ziar că este bucuroasă că a putut să stea de vorbă cu președintele Statelor Unite ale Americii: „A fost wow. Am fost șocată. Nu a fost emoționant, a trebuit să mă gândesc care a fost adevărul”, a spus ea.

După ce a vorbit cu Donald Trump, ea a lăsat împreună cu familia sa biscuiți cu glazură și lapte cu ciocolată pentru Moș Crăciun. Aceste cadouri au dispărut dimineața, iar sub pomul de Crăciun era un cadou cu numele său pe ea.

Scena s-a petrecut în Marea Sală de Mese de Stat la Casa Albă. Donald Trump și soția sa, Melania, au răspuns de Crăciun, unor apeluri telefonice de la copii, sub doi pomi de Crăciun uriași. Toți copiii care au sunat au vrut să intre în legătură cu NORAD, o agenție guvernamentală ce…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.