Ramona Gabor, spectaculoasă. „Se vede că nu ai mâncat de sărbători”

0

Sora cea mică a Monicăi Gabor  arată de milioane într-o rochie de culoare roșie, cu un umăr gol și foarte strânsă pe trup. Așa apare Ramona Gabor într-una dintre primele imagini din acest an pe care le-a făcut publice pe conturile sale de socializare.

Ținuta îi scoate în evidență silueta de vis, lucru pe care l-au remarcat imediat și prietenii ei din mediul virtual.

„Se vede că nu ai mâncat de sărbători”, „Lady in red”, „Roșu este o culoare perfectă pentru tine”, „Arăți de minune”, „Prețioasă”, i-au spsu aceștia.

În urmă cu câteva zile, Ramona Gabor le-a transmis un mesaj de an nou celor care îi urmăresc activitatea în mediul online.

„Dragii mei, vă mulțumesc din suflet pentru susținere, pentru gândurile bune pe care mi le transmiteți mereu, pentru timpul pe care îl dedicați pentru a-mi scrie mesaje și comentarii. Vă doresc un An Nou binecuvântat și plin de împliniri . Vă iubesc ❤️ La mulți ani ????”, a spus ea.

Ramona Gabor, sora mai mică a Monicăi Gabor, s-a mutat anul trecut alături de acesta, în America. Înainte de a se muta peste Ocean, Ramona Gabor a trăit la Dubai, acolo unde a reușit să se impună ca model și să-și facă propria afacere.

Citește și: PREDICȚII: Infractorii cibernetici vor folosi metode noi și sofisticate…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.