Ramona Gabor: „Favoritele mele au fost girafele. Poate si pentru că semăn puțin cu ele”

0

 

De curând, sora mai mică a Monicăi Gabor a fost într-o călătorie în Thailanda. Acolo, Ramona Gabor a vizitat locuri cu adevărat speciale, s-a bucurat de liniște și a trăit experiențe cu totul noi.

Una dintre cele mai frumoase experiențe trăite de Ramona Gabor în Thailanda a fost o vizită într-o rezervație naturală, unde a avut posibilitatea să fie aproape de toate speciile de animale.

Cel mai mult au încântat-o girafele, cu care vedeta afirmă că seamănă. Cel mai probabil s-a referit la înălțime, vedeta măsurând 1,76 de metri.

„Călătoria mea în Thailanda a fost uimitoare! Am avut șansa să mă conectez cu atâtea creaturi minunate. În această filmare puteți vedea cât de prietenoase sunt animalele. Preferatele mele au fost girafele (poate și pentru că semăn puțin cu ele) ? dar și puii de tigrii sunt atât de pufoși. Elefanții m-au uimit cu dimensiunea lor și m-au convins că trebuie să merg la sală mai des:))”, le-a mărturisit Ramona Gabor prietenilor din mediul online.

Citește și: EXCLUSIV | Cât te costă să te cazezi la minihotelul lui Cosmin Bărcăuan de lângă Salonic. Firea și Pandele au fost clienții fostului fotbalist

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.