Procesul lui Harvey Weinstein: A doua zi, dedicată alegerii completului de judecată

0

Producătorul de cinema Harvey Weinstein a sosit marţi la tribunalul din New York, în a doua zi a procesului său în care se confruntă cu acuzaţii de multiple abuzuri sexuale – o zi mai puţin mediatizată decât cea de luni şi dedicată alegerii completului de judecată, relatează EFE.

Weinstein a ajuns la tribunalul din Manhattan în jurul orei 9 dimineaţa (14:00 GMT) în automobilul său SUV negru, din care a coborât încet şi s-a deplasat până la clădire cu ajutorul unui cadru, având în vedere că în urmă cu o mai puţin de o lună a suferit o operaţie la coloană.

În faţa unei prezenţe mai reduse a mass-media şi absenţei unor grupuri de protest, spre deosebire de ziua de luni, Weinstein a venit îmbrăcat într-un costum de culoare gri deschis, însoţit de avocata sa Donna Rotunno şi de ceilalţi membri ai apărării.

Weinstein este acuzat de procuratura din New York de cinci delicte sexuale în atacurile comise asupra a două femei care i-ar putea aduce închisoarea pe viaţă: un viol asupra unei femei care nu şi-a dat numele într-un hotel din New York, în 2013, şi forţarea unei alte femei, Mimi Haleyi, de a-i practica sex oral în apartamentul său, în 2006.

Se aşteaptă ca cele două victime şi alte patru femei ale căror acuzaţii au fost incluse la dosar, printre care şi…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.