Prințul William și Bradley Cooper au vorbit despre „A Star is Born” la Premiile BAFTA 2019

0

Ducele de Cambridge este președintele Academiei Britanice de Film din anul 2010. După decernarea premiilor, William, alături de Kate Middleton, i-a felicitat pe câștigători și nominalizați, printre care s-au numărat actorii și regizorii din „Roma”, „Bohemian Rhapsody”, „The Favourite”, „A Star is Born” și mulți alții.

„Felicitări, ai realizat un film extraordinar. Nu știam că poți cânta”, i s-a adresat William lui Bradley Cooper, care, la rândul lui, i-a răspuns amuzat Ducelui „Nici eu nu știam”. Prințul William a lăudat prestația lui Lady Gaga, pe care a numit-o „minunată”. „Ai avut-o mereu în minte când te-ai decis să faci filmul?”, a întrebat William. „Este o poveste incredibilă”. „Nu de la început. Dar după ce am văzut-o cântând pe scenă, am știut.”

„A Star is Born” a câștigat premiul BAFTA pentru cea mai originală muzică. Între timp, Lady Gaga a fost prezentă la Premiile Grammy pentru a accepta trofeele. Lady Gaga și Prințul William au lucrat împreună pentru campania Heads Together, în care au tras un semnal de alarmă în privința problemelor de sănătate mintală. În discursul de acceptare al premiilor, Gaga a abordat și acest subiect.

„Aș vrea să spun că sunt…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.