Prințul Harry și Prințul William nu s-ar fi împăcat înainte de plecarea Ducelui de Sussex

0

Conflictul dintre Prințul Harry și Prințul William nu s-ar fi încheiat, deși Ducele și Ducesa de Sussex au decis să se mute în Canada.

Disputa dintre Harry și William ar exista din 2017, când Ducele de Cambridge l-ar fi avertizat pe fratele său că el și Meghan se grăbesc în relația lor. Cuvintele lui William l-au rănit pe Harry și, în urma tuturor controverselor apărute în ultimii doi ani, Ducele și Ducesa de Sussex au decis să renunțe la titlurile regale și să se mute în Canada alături de fiul lor, Archie. Deși decizia lor a stârnit un adevărat scandal în familia regală, se pare că există o șansă ca cei doi fii ai Prințesei Diana să se împace.

„Ei nu s-au despărțit în condiții bune, dar amândoi sunt ușurați că totul s-a terminat”, a declarat o sursă pentru People. Se pare că în ultimele săptămâni aceștia au vorbit mai mult, iar relația lor pare să se repare treptat.

„Poate (Meghan și Harry) nu s-au gândit foarte bine la lucruri, însă ei și-au dorit să fie fericiți. Cine îi poate învinovăți pentru asta?”, a declarat aceeași sursă.

În timp ce Prințul Harry…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.