Prințul George a primit o poreclă amuzantă de la colegii săi de școală

0

Prințul George ne-a cucerit la fiecare apariție în public și se pare că nici colegii lui nu pot rezista farmecului acestuia.

George, în vârstă de 5 ani, merge la școală Thomass Battersea, însă nu este cunoscut drept George sau Prințul, ci drept P.G, a declarat o sursă pentru Vanity Fair. Evident, această poreclă vine de la inițialele sale, Prințul George.

Porecla nu are însă nicio legătură cu pseudonimul pe care și l-a ales singur în urmă cu mai mult timp, Archie și este o dovadă a aprecierii colegilor de școală, aceeași sursă declarând că nimeni nu acorda foarte multă atenție rangului său nobiliar.

„El este foarte popular și are mulți prieteni, așadar nu se vorbește mult despre cine este el de fapt”, a declarat sursa.

George merge la școală alături de verișoara sa, Maud Windsor, aceasta fiind fiica Lordului Frederick Michael George David Louis Windsor și a lui Sophie Winkleman.

Un lucru este sigur, nu știm ce anume l-a făcut pe Prințul George să își atribuie singur pseudonimul Archie, însă porecla colegilor i s-ar potrivi toată viața.

Citește și:
Prințesa Charlotte își copiază fratele, pe Prințul George, chiar și la capitolul hobby-uri

Foto: Arhiva Revistei ELLE

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.