Prințul George a dezvăluit care este porecla surprinzătoare pe care și-a ales-o singur

0

Prințul George ne cucerește la fiecare apariție în public, iar declarațiile părinților săi, Ducele și Ducesa de Cambridge, demonstrează de fiecare dată că este un copil ca oricare altul, el fiind pasionat, printre altele, și de elicoptere.

Dacă de obicei Prințul William sau Kate Middleton dezvăluiau mai multe detalii despre copiii lor, de data aceasta o femeie care l-a întâlnit pe Prințul George a dezvăluit cum a decurs discuția lor și ce poreclă și-a ales băiatul în vârstă de 5 ani.

Potrivit The Sun, în timp ce se juca alături de Prințesa Charlotte lângă un râu de lânga locuința bunicii Carole Middleton, Prințul George a vrut să mângâie un câine care trecea. Femeia care îl plimba l-a recunoscut imediat pe prinț, însă l-a întrebat care este numele lui.

„Doar pentru a fi prietenoasă am început o discuție și l-am întrebat pe George care este numele lui, deși era evident că știam. Spre surprinderea mea, el a spus ‘Mi se spune Archie zâmbind… Nu știu de ce își spune Archie, dar copiii se joacă mereu cu numele lor și mi se pare adorabil.”

Așadar, știm ce nume de cod și-a ales de acum Prințul George!

Citește și:
Prințul William dezvăluie modul adorabil în care Prințul George îi calcă pe urme Prințesei…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.