Prințul Charles și Camilla, zvonuri despre despărțire. Ar putea fi divorțul anului 2019 | Străine, Vedete

0

Fără dovezi concrete, scandalul provocat de ziar a dispărut rapid, însă acum întreaga presă internațională a reluat subiectul. Charles și Camilla s-ar despărți în mod public anul acesta, după o relație de aproape jumătate de secol. Dacă Casa Regală va confirma în cele din urmă informațiile apărute în media, acesta ar putea fi divorțul anului 2019.

De unde au pornit zvonurile despre divorț

Camilla a lipsit deja de la trei evenimente importante. În primul rând, de la nunta Prințesei Eugenie, din octombrie 2018, și în al doilea rând, de la două petreceri importante de sărbători – prânzul din Ajun, organizat la Palatul Buckingham, de către Regina Elisabeta, și slujba de Crăciun, de la Biserica Sfânta Maria Magdalena, din Sandringham. Lipsa ei de la evenimentele de sărbători a fost motivată însă de Casa Regală, la vremea respectivă anunțându-se că ducesa suferă de o răceală destul de gravă.

Cu toate acestea, revista australiană New Idea a scris recent că există dovezi care pot atesta faptul că Prințul Charles s-a săturat de comportamentul Camillei și și-a consultat deja avocata, pentru a divorța. Fiona Shackleton, avocata menționată de publicația australiană, l-a ajutat pe Charles să divorțeze și de Diana, în 1996. Sursa menționată de New Idea este una „apropiată Casei…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.