Prințul britanic acuzat de sex cu minore, forțat să se retragă din viața publică

0

Prințul Andrew, fiul Reginei Elisabeta a II-a, se retrage din viața publică, acordul fiind dat de mama sa. Ducele de York a luat această decizie după interviul în care a vorbit despre scandalul sexual în care este implicat, el fiind acuzat că a făcut sex cu minore.

În interviul acordat BBC Newsnight sâmbătătă seara, Prințul Andrew a negat acuzațiile potrivit cărora el ar fi făcut sex cu o minoră în vârstă de 17 ani, care i-a fost prezentată de prietenul lui miliardar, Jeffrey Epstein.

Jeffrey Epstein a fost găsit mort în celula sa în luna august, el așteptatând procesul în care a fost acuzat de trafic de minore. În urma legăturii cu acesta și a interviului dat de Prințul Andrew, mai multe companii și organizații caritabile au decis să se îndepărteze de Ducele de York, provocând mai multe controverse pentru familia regală.

„Este clar pentru mine că în ultimele zile circumstanțele referitoare la asocierea mea anterioară cu Jeffrey Epstein au devenit o adevărată problemă pentru munca familiei mele și munca din numeroase organizații caritabile pe care mă bucur să le sprijin. Astfel, am…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.