Prințesa Norvegiei are o relație cu un șaman afro-american | Străine, Vedete

0

Martha Louise a Norvegiei este o figură atipică a casei regale care deţine un cont personal pe Instagram. Aceasta și-a prezentat iubitul, un lider spiritual californian, în vârstă de 44 de ani, pe această platformă de socializare.

Mă acceptă așa cum sunt, fătă să-i fie frică. Mă simt fericită și binecuvântată pentur faptul că este iubitul meu. Pentru toți cei care simțiți nevoia să mă criticați, vă rog să vă abțineți pentru că nu sunteți îndreptățiți să alegeți pentru mine sau să-mi judecați alegerile”, a scris prințesa pe contul său de Instagram, unde a postat și câteva imagini cu noul său iubit.

În urmă cu trei ani, Martha Louise a decis să divorțeze de Ari Behn, care i-a fost soț timp de 15 ani. Aceștia au împreună trei fete: Maud, Leah și Emma.

Divorțul celor doi s-a finalizat în 2017 și a fost primul din istoria modernă a Casei Regale a Norvegiei.

Acum, prințesa și-a găsit fericirea în brațele unui șaman și ghid spiritual care crede în puterea meditației și a karmei.

Casa regală se aștepta la această veste, având în vedere că prințesa și Shaman Durek conduc împreună de mai mult timp agenția de conferințe intitulată „Prințesa și Shamanul”.

Săptămâna viitoare, regela Harald își va cunoaște viitorul ginere care aparține unei generații de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.