Prințesa Diana și prințesa Margaret „s-au urât” din cauza unui interviu

0

Amândouă arătau bine, erau adorate de public și poveștile lor de dragoste le-au adus milioane de fani. Prințesa Diana și Prințesa Margaret aveau foarte multe lucruri în comun, însă între cele două existau mai multe dispute. Dar totul a explodat în urma unui interviu.

Relația dintre cele două prințese a fost explorată în documentarul „The Royal Family at War”.

Fostul majordom al Prințesei Diana, Paul Burrell, a declarat: „Prințesa Margret nu era un fan (n.r. al Dianei). Era un star de filme și Diana zilelor ei, iar apoi a apărut Diana care i-a uzurpat locul”.

Dar se pare că lucrurile au luat o altă turnură în urma unui interviu acordat de Prințesa Diana în 1995, când a vorbit despre dedesubturile căsătoriei ei cu Prințul Charles.

Potrivit experților regali, Margaret a văzut acest interviu ca pe „trădarea supremă” și nu a mai vorbit niciodată cu Lady Di.

Întorcea fiecare revistă care o avea pe Diana pe copertă. Era un război rece”, a afirmat Dicker Arbiter, fostul secretar de presă al Reginei.

Situația era cu atât mai inconfortabilă întrucât ambele prințese locuiau la Palatul Kensington.

Margaret a făcut tot posibilul să o evite pe Diana, dar conform experților regali, asta nu însemna că nu era la curent cu toate mișcările acesteia.

Prințesa Margaret

 

În încercarea de a fi…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.