Prințesa Beatrice a anulat petrecerea de logodnă în urma scandalului în care este implicat tatăl ei, Prințul Andrew

0

Prințesa Beatrice a anulat petrecerea care ar fi trebuit să aibă loc la Chiltern Firehouse în Londra, pe 18 decembrie, aceasta temându-se că paparazzi l-ar putea urmări pe tatăl ei, Prințul Andrew.

Se pare că Prințesa Beatrice și logodnicul acesteia, Edoardo Mapelli Mozzi, au decis ca în locul acestei petreceri să organizeze o petrecere mai mică, în apartamentul unui prieten.

Beatrice și Edoardo s-au logodit toamna aceasta și se vor căsători anul viitor, însă nu au anunțat până acum mai multe detalii.

Prințul Andrew, tatăl Prințesei Beatrice, este implicat într-un scandal din cauza legăturii pe care o avea cu Jeffrey Epstein, acesta fiind acuzat că a făcut sex cu minore.

Fiul Reginei Elisabeta a II-a a decis să renunțe la atribuțiile sale în urma controverselor apărute după interviul acordat BBC despre legăturile sale cu Epstein. „A devenit clar pentru mine în ultimele zile că circumstanțele legate de asocierea mea cu Jeffrey Epstein au devenit o problemă majoră pentru munca familiei mele și pentru munca din numeroase organizații de caritate pe care sunt mândru că le sprijin”, a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.