Primele imagini cu fetița nou-născută a cuplului Enrique Iglesias & Anna Kournikova

0

Enrique Iglesias și Anna Kournikova au confirmat faptul că familia lor s-a mărit și au încă o fetiță, prin intermediul unor fotografii postate pe conturile lor de Instagram.

În urmă cu câteva zile, într-un interviu acordat unui post de radio din Chile, Julio Iglesias Jr., fratele lui Enrique, a fost întrebat de zvonurile potrivit cărora va deveni, din nou, unchi. „Dar am devenit deja unchi”, a fost răspunsul acestuia.

Prezentatorul emisiunii a cerut explicații cu privire la declarații, precizând că nu se referă la gemenii pe care îi au deja Enrique Iglesias și Anna Kournikova. „Copilul s-a născut deja?”, a fost întrebarea acestuia, la care Julio Iglesias Jr. a răspuns afirmativ, precizând însă că nu vrea să spună dacă este vorba de o fetiță sau un băiat. „Acesta este un secret”, a mai adăugat el. „Fratele meu are acum trei copii. Este foarte fericit”, a mai ținut să precizeze Julio Iglesias Jr.

Declarațiile lui Julio Iglesias Jr. s-au dovedit a fi adevărate, căci atât Enrique Iglesias, cât și Anna Kournikova au postat pe conturile lor de Instagram imagini cu fetița…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.