Prima întâlnire: 8 moduri de a-l impresiona

0

Prima întâlnire cu o persoană pe care o placi este un eveniment asupra căruia se pune foarte multă presiune. În primul rând, pentru că prima oară când ieșiți doar voi doi poate determina dacă va exista și o a doua întrevedere. Apoi, se spune că prima impresie este foarte dificil de schimbat ulterior.

Deși lucrurile nu sunt mereu atât de radicale, iar prima întâlnire nu trebuie neapărat să decurgă perfect pentru ca legătura specială să se formeze, sfaturile de mai jos îți vor fi foarte utile pentru a-ți impresiona potențialul partener.

Iată ce să faci și ce să nu faci pentru o primă întâlnire reușită!

1. DA: Încearcă să ajungi la ora stabilită

Atmosfera primei întâlniri poate fi determinată chiar înainte ca tu să ajungi la locul stabilit de comun acord. Dacă vei întârzia mai mult de 5 sau 10 minute, potențialul tău partener deja va avea o stare negativă și își va forma impresia că nu ești interesată suficient de mult.

Așadar, gândește-te cât timp îți va lua să ajungi la cafeneaua sau la restaurantul la care are loc întâlnirea și străduiește-te să ajungi exact la ora potrivită.

2. NU întârzia și NU ajunge prea devreme

Am stabilit deja că întârzierea la prima întâlnire poate fi interpretată drept un semn că nu prețuiești timpul celeilalte persoane și că nu îți pasă suficient de mult de ceea ce se întâmplă între voi.

Pe de altă parte, nu este indicat nici să ajungi cu mai mult de 10 minute înainte. Nu numai că vei aștepta în mod inutil, prelungind suspansul și emoțiile, dar vei da semnale mixte.

3. DA: Poartă haine care te reprezintă, în care te simți confortabil

Chiar dacă vrei să îl impresionezi pe bărbatul cu care te întâlnești purtând o ținută sofisticată și sexy, oricine își poate da seama că nu ești deloc relaxată în acele piese vestimentare pe care nu le-ai purta niciodată în viața de zi cu zi.

Acestea fiind zise, dacă nu porți tocuri în general, lasă-le acasă la prima întâlnire. Confortul, starea relaxată și autenticitatea sunt mult mai apreciate decât un outfit incredibil.

4. NU depune zero efort

Confortul este esențial, însă acest lucru nu înseamnă că trebuie să mergi la întâlnire în aceeași ținută în care mergi până la supermarketul de lângă casă. O apariție neîngrijită, care transmite faptul că nu ai depus niciun pic de efort, nu va fi deloc cuceritoare.

5. DA: Optează pentru un parfum subtil și delicat

Pe lângă hainele pe care le porți, și parfumul este extrem de important. Simțul olfactiv joacă un rol esențial în jocul atracției.

Prin urmare, un gel pentru duș aromat, folosit înainte să pleci la întâlnire, alături de un puf sau două din parfumul tău preferat, îți pot lăsa pielea fină, cu o mireasmă feminină și delicată ce va fi irezistibilă pentru oricine.

6. NU aplica prea mult parfum

Cu siguranță, vrei să lași în urma ta arome seducătoare. Pe de altă parte, un parfum prea puternic sau aplicat în cantități prea mari poate avea efectul opus celui dorit. Mai exact, dureri de cap!

7. DA: Comunică deschis și ascultă activ

V-ați așezat la masă sau pe o bancă și ați început să vă cunoașteți mai bine. El îți pune întrebări, dorind să afle mai multe despre tine.

Dacă vrei să-l cucerești instantaneu, fii deschisă, naturală și răspunde autentic, fără să încerci să pari cine nu ești. Această atitudine îți oferă numai beneficii!

8. NU vorbi prea mult, nu îl întrerupe și nu rămâne tăcută

Echilibrul este cheia unei conversații plăcute. De aceea, încearcă să nu îl întrerui pe partener atunci când îți povestește ceva. Ascultă-l, apoi pune mai multe întrebări sau oferă-i perspectiva ta.

Totodată, nu rămâne tăcută prea multă vreme; scopul este să vă cunoașteți și să creați o legătură puternică, nu-i așa?

În final, pe lângă recomandările de mai sus, încearcă să fii prezentă pe toată durata întâlnirii. La sfârșit, nu te întreba doar dacă el te place – pune-ți întrebarea dacă și tu îl placi pe el suficient de mult pentru o a doua ieșire!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.