Prima declarație a lui Victor Slav după ce s-a aflat că are iubită. Cum arată alături de focoasa Raluca

0

După o perioadă în care a fost singur după despărțirea de Bianca Drăgușanu, Victor Slav are o nouă parteneră de viață. Este vorba despre o tânără cunoscută în lumea showbiz-ului românesc drept Raluca Bombardiera. Raluca Silea, pe numele ei real, este o moldoveancă focoasă. Bruneta a petrecut sărbătorile de iarnă alături de Victor Slav, împreună cu care a fost în vacanță la Budapesta.

Prezentatorul de televiziune a făcut prima sa declarație despre noua sa iubită.

„Am încercat să păstrăm discreţia cât mai mult timp posibil şi acelaşi lucru vom face şi de acum încolo, pe cât posibil. Suntem tineri, liberi, încercăm să ne cunoaştem cât mai bine şi să ne bucurăm de momentele frumoase pe care ni le oferă viaţa. Vă dorim un an fericit tuturor”, a declarat Victor Slav pentru wowbiz.ro.

Au apărut și primele fotografii cu cei doi amorezi.

FOTO: wowbiz.ro

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp, cu Victor Slav. După ce și-au reînnodat relația, din povestea lor de dragoste a rezultat o fetiță, Sofia Natalia. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou anul trecut. Deși au decis să meargă pe drumuri separate, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au grijă ca fiicei lor, Sofia Natalia, să nu-i lipsească…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.