Practicarea acestor sporturi e un bonus pentru sănătatea ta

0

Sportul înseamnă sănătate, iar practicarea acestor sporturi cu siguranță te vor face să te simți mai bine. Și dacă ai de gând să pariezi mai mult decât pe pronosticuri fotbal, atunci s-ar putea să-ți faci o idee cam ce trebuie să cunoști pentru a face și profit de pe urma lor.

Dopajul a distrus reputația acestui sport

Ciclismul nu este chiar unul dintre cele mai dinamice sporturi pe care poți să mizezi. Cursele de o zi durează mai multe ore, iar tururile celebre (precum Turul Franței, Turul Italiei sau Turul Spaniei) se parcurg în mai multe etape. Însă pedalatul de plăcere, prin parc sau prin locurile amenajate din oraș, este o modalitate excepțională de a face sport.

 

Dar dacă este să discutăm despre ciclismul la nivel înalt, profesionist, atunci știm cu toții marea pată care planează acestui sport. Lance Armstrong n-a fost primul ciclist prins dopat, însă sportivul întruchipa cu adevărat “visul american”. A revenit în circuit în 1998, după ce s-a recuperat în urma unui cancer testicular, și a reușit să câștige Turul Franței de șapte ori la rând, în perioada 1999-2005.

 

Ciclismul este un sport bine reprezentat pe TV, cu destule curse transmise în direct pe Eurosport. Ciclismul de performanța nu are mare legătură cu cel practic strict de plăcere, pentru sănătate, însă e un impuls bun pentru a te urca pe bicicletă și a începe să pedalezi.

 

În sală sau pe plajă, voleiul începe să atragă tot mai mult

Avantajul principal al unui sport precum voleiul este că-l poți practica atât în sală, cât și pe plajă. Sigur, pentru a-l practica în sală, cam trebuie să fii parte dintr-un cadru măcar cvasi-profesionist. Pe plaja poți să strângi câțiva prieteni și întins o partidă de volei. Nu trebuie să fie nimic prea complicat. Voleiul este un sport prezent și la pariuri sportive, dar piețele pe care poți miza nu sunt atât de multe. Cel puțin nu la fel de multe ca la fotbal, baschet sau tenis.

 

Voleiul este o disciplină olimpică și un sport interesant, cu o mulțime de puncte spectaculoase, indiferent că vorbim de cel feminin sau masculin. Numărul de persoane implicate în voleiul profesionist este mai mare la cel în sală decât la cel pe plajă. Însă amândouă probele au cam aceeași infuzie de transmisiuni la TV. Mai degrabă poți să vezi partidele pe live streaming-ul caselor de pariuri online.

 

Poți să pariezi pe meciurile de badminton?

Poate că badminton-ul nu este cel mai popular sport din ofertele caselor de pariuri online, însă cu siguranța găsești destule opțiuni pentru a paria. Sunt meciuri de simplu sau de dublu, dar momentele spectaculoase se regăsesc în ambele probe. E destul de simplu de învățat ca amator și de aceea e popular ca o relaxare în zilele de vară, în aer liber.

 

Ca profesionist trebuie să te gândești la multe aspecte în jocul tău, dar ca amator poți să te joci chiar și fără fileu. Nu e indicat să pariezi pe meciurile de badminton dacă nu cunoști nimic despre acest sport, pentru că meciurile tind să fie destul de echilibrate și pot apărea surprize.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.