Polemică în jurul noului film al lui Clint Eastwood, ‘Richard Jewell’

0

Regizorul Clint Eastwood a fost criticat la premiera noului său film, ‘Richard Jewell’, pentru a fi insinuat că ziarista care a dezvăluit identitatea suspectului atentatului din timpul Jocurilor Olimpice de la Atlanta, din 1996, ar fi întreţinut relaţii sexuale în schimbul informaţiilor, relatează EFE.

Potrivit The Hollywood Reporter, în timpul unei discuţii cu Eastwood desfăşurată la American Film Institute după prezentarea acestui film bazat pe fapte reale, unii spectatori au fost indignaţi de insinuarea că reportera, care a divulgat acuzaţia eronată unui ziar local din Atlanta, ar fi oferit sex în schimbul informaţiilor.

Filmul lui Eastwood, care va ajunge pe ecrane la 13 decembrie, prezintă cazul unui agent al FBI, Richard Jewell, care a descoperit planurile unui atentat şi a evacuat parcul olimpic în 1996 şi care, în final, a fost considerat principalul suspect.

Viaţa agentului, care avea atunci 33 de ani şi locuia împreună cu mama sa, a fost analizată în cele mai mici detalii şi prezentată într-o lumină mai puţin măgulitoare în presă. Jewell a fost scos de pe lista suspecţilor de către FBI după 88 de zile, timp în care posturile de televiziune s-au instalat în faţa casei sale, analizându-i viaţa personală şi hărţuindu-i apropiaţii.

În film se insinuează…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.