pleacă la detoxifiere. Nici bine nu începe anul

0

„Gata! Am înlocuit cozonacul și sărmăluțele cu fructe și salate gustoase, lenea cu energie recăpătată prin sport, dezechilibrul cu pilates, lipsa timpului pentru grija datorată mie cu tratamente corporale și faciale, zgomotul zilelor cu bucuria cititului în liniște și pianul pe care îl cam părăsisem.

Urmează să încep anul cu o câteva zile de detox la @atasagon și sunt ca nouă. 44 de ani e vârsta mea cea mai frumoasă și merit să am grijă de mine! Hotărât!?”, a anunțat Andreea Marin în mediul online.

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România. Emisiunea Surprize, surprize, pe care a moderat-o ani de zile la Televiziunea Națională s-a bucurat de un imens succes la public. În plan personal, Andreea Marin formează un cuplu, în prezent, cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia. Andreea Marin este mama unei fete, Violeta, din căsnicia pe care a avut-o cu celebrul artist Ștefan Bănică Junior.

Citește și: Micul geniu! Libertatea a vorbit cu Robert Zicman, copilul de 7 ani inclus în 1% cei mai inteligenţi oameni din lume! – FOTO

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.