Pete Davidson, fotografiat ținându-se de mână de Kate Beckinsale

0

Cei doi au fost văzuți ținându-se de mână la ieșirea de pe platourile de filmare ale emisiunii The Saturday Night Live din Los Angeles. Ei au zâmbit în fața camerelor de fotografiat, Kate punându-și mâna pe ochi la un moment dat din cauza blitzurilor, potrivit Metro.

Apoi, cei doi au urcat pe bancheta din spate a unei mașini unde au plecat către o destinație necunoscută.

La începutul lunii ianuarie, presa americană arăta că cei doi ar fi început o relație, după ce au fost văzuți flirtând la Gala Globurilor de Aur.

Kate a fost recent internată în spital, după  ce a fost operată pentru eliminarea unui chist ovarian. Ea a fost căsătorită în trecut cu Len Wiseman, din 2004 până în anul 2016, când au divorțat. Anterior, ea a avut o relație cu Michael Sheen în perioada 1995-2003.

Cel mai recent, Kate a fost văzută alături de Matt Rife (23 de ani) și Jack Whitehall (30 de ani). Cu Jack a fost fotografiată sărutându-se în luna noiembrie.

Totodată, Pete s-a despărțit de cunoscuta cântăreață Ariana Grande în luna octombrie a anului trecut, la doar patru luni după ce s-au logodit. Comediantul a avut anterior o relație cu Cazzie David.

CITEȘTE ȘI: CAMERA ASCUNSĂ / Preţul gazelor a crescut cu aproape 40% în Voluntari. „Ne-au păcălit! Am semnat pentru că au zis că…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.