Paula Chirilă a îmbrăcat prima sa haină de blană abia la 43 de ani!

0

Ca orice vedetă care se respectă, fosta prezentatoare tv, actrița Paula Chirilă are o garderobă impresionantă. Din dresingul său lipsește însă un singur lucru. Mai precis, o haină de blană! Aceasta a mărturisit că nu deține acest articol vestimentar nu în semn de solidaritate cu animalele ucise, ci dintr-un alt motiv: nu a găsit niciuna care să I se potrivească, din toate punctele de vedere.

„Nu am purtat până acum. Nu am exclus însă. Am tot vizitat magazine dar mi se părea că sunt prea mari, prea mici, ba par prea umflată. Nu găsisem blănița care să mi se potrivească. Blana este o achiziție pe viață. O capă scurtă pentru evenimente, cred că e destul.. Nu trebuie să-ți iei o sută de mii deb blănuri, să te îmbraci din cap până în picioare”, a declarat aceasta pentru Libertatea.

Paula Chirilă a purtat pentru prima oară o haină de blană, de câteva mii de euro, în urmă cu câteva săptămâni, în cadrul unei prezentări de modă. A restituit-o, însă, imediat după terminarea evenimentului.

Mare amatoare de dans

Una dintre marile pasiuni ale actriței căreia îi priește viața de femeie divorțată, după un mariaj de 12 ani, o reprezintă dansul. Paula Chirilă petrece ore bune pe ring, atunci când participă la vreo petrecere.

„Sunt o mare dansatoare. Nu…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.