Pasiunea Mirabelei Dauer. Are peste 600 de căni

0

 

Interpreta de muzică ușoară Mirabela Dauer a făcut o adevărată pasiune pentru căni și a tot adunat astfel de obiecte de-a lungul anilor, ajungând să aibă o colecție impresionantă.

Pasiunea sa pentru căni a început după ce regretatul artist Dan Spătaru i-a adus o cană din Rusia, dintr-un turneu pe care acesta îl susținute în Leningrad. Acea cană a fost desemnată de artistă cana numărul 1 a viitoarei sale colecții care astăzi a ajuns la peste 600.

„Am peste 600, fiecare cu amintirea ei, cu povestea ei! Sunt împrăștiate prin toată casa! Piesele de colecție nu sunt pentru băut! Pentru băut am căni de care nu-mi pare rău. De „exponate” nu se atinge nimeni.

Eu am umblat mult prin lume, și de prin fiecare loc mi-am adus câte o cană-souvenir. Am căni reprezentative pentru orașele pe care le-am vizitat, apoi am căni cumpărate pe la concertele marilor vedete internaționale, la care m-am aflat: am căni cu Celine Dion, Elton John, Michael Buble, Cher..

În Las Vegas, bunăoară, fiecare artist care concertează își deschide, înainte de concert, câte un mic magazin în care vinde produse promoționale cu numele său, cu chipul său! Îi dai seama că , de câte ori m-am aflat în Vegas, am făcut ravagii în astfel de prăvălii!

De exemplu, am o cană superbă Harley Davidson. E o…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.