Paris și Prince Jackson, apariție inedită pe covorul roșu

0

Paris și Prince Jackson au fost prezenți la aniversarea celor 60 de ani de când a fost creată Fundația Ryan Gordy. Cei doi au pășit pe covorul roșu și au reușit să atragă privirile tuturor.

Un detaliu care a atras atenția a fost faptul că cei doi și-au asortat ținutele. Paris a purtat o rochie cu umerii goi, cu un corset care îi punea silueta în evidență și cu mai multe volane în jurul taliei, în timp ce Prince a purtat un costum negru, cu o fundă supradimensionată din satin în loc de o cravată obișnuită. Detaliile argintii de pe reverul costumului au fost cele care au atras atenția.

A fost prezent la eveniment și iubitul lui Paris, Gabriel Glenn, în vârstă de 20 de ani. Cei doi au o relație extrem de serioasă, iar o sursă a declarat în luna februarie pentru HollywoodLife faptul că ei vor să se logodească.

Cu toate acestea, iubita lui Prince, Molly Schirmang, nu a fost la eveniment. O altă sursă a declarat că Prince și Molly sunt foarte îndrăgostiți și urmează exemplul lui Paris. „Prince cu siguranță și-a găsit jumătatea, cu care se va și căsători într-o zi. Însă,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.