Pamela Anderson, înșelată și bătută violent de iubitul fotbalist

0

Fosta vedetă din Baywatch trece prin momente de cumpănă. În urmă cu o săptămână s-a despărțit de iubitul fotbalist, Adil Rami, care era agresiv cu ea.

Pamela Anderson a fost bătută chiar de către iubitul ei, Adil Rami. Blonda care a devenit renumită din pricina serialului Baywatch, a mărturisit întreg adevărul. Vedeta de 51 de ani s-a despărțit de fotbalistul francez în vârstă de 33 de ani, după ce a înșelat-o și a fost violent cu ea.

Adil Rami, care joacă la echipa Marseille, neagă toate acuzațiile de violență aduse. Chiar și așa, Pamela Anderson a publicat un videoclip din spital. În acele imagini, medicii îi tratează mâinile, conform Thesun.co.uk

Pamela Anderson a fost bătută de iubitul fotbalist

Cele două celebrități au avut o relație ce a durat 2 ani. Aparent, iubirea dintre cei doi s-s spulberat după ce Pamela a aflat că este înșelată de iubitul ei. Vedeta a povestit pe site-ul ei că a stat cu rănile așa timp de 6 luni. Abia acum, după ce s-au despărțit definitiv, a cerut ajutorul medicilor.

„Mi-a zdrobit ambele maini, mai mult pe cea dreapta. Mi-a luat 6 luni sa ma duc la doctor”, a povestit Pamela Anderson.

Aceasta le-a mărturisit adevărul doar persoanelor apropiate de iubitul agresiv (surorii lui si unui angajat al clubului Marseille).

„Sora lui…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.