Palatul Kensington neagă că Ducesa de Cambridge ar fi apelat la proceduri estetice

0

Un chirurg plastician important din Londra a postat o imagine prin care s-ar înțelege că Ducesa de Cambridge este un client al clinicii în care profesează și, mai mult, aceasta ar apela la Botox. Ducesa apare în prima imagine cu câteva riduri pe frunte, iar în a doua tenul ei este perfect.

Dr. Munir Somji, care lucrează la Dr. Medi Spa Clinic în Londra, a postat această imagine pe contul personal de Instagram, unde a scris că Ducesa face această procedură. „Kate a noastră iubește puțin baby Botox”. Reacțiile la această imagine nu au întârziat să apară și, deși cei mai mulți oameni au apreciat postarea, au existat și fani care l-au criticat pe doctor. „Asta este răutăcios”, a scris o persoană.

Un purtător de cuvânt de la Palatul Kensington a acceptat să dea declarații pentru The New York Post, spunând că acea postare nu este adevărată. În plus, „familia regală nu promovează activități comerciale”, a adăugat acesta.

Cei de la clinică au fost apoi întrebați dacă Ducesa este într-adevăr o clientă Dr. Medi Spa, care se află la aproape 10 minute de Palatul Kensington, însă aceștia au oferit un răspuns…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.