(P) Tommy Hilfiger celebrează colecția sustenabilă TOMMYXLEWIS Primăvară 2020 în cadrul următorului spectacol de modă experiențial

0

Obiectivul de sustenabilitate al colaborării celor doi a avansat în fiecare sezon, peste 75% dintre ținutele din colecția TommyXLewis Primăvară 2020 fiind realizate cu materiale mai durabile și prin parteneriate care reduc impactul negativ în lanțul de aprovizionare. Cea mai recentă colaborare TommyXLewis prezintă bumbac din surse 100% mai sustenabile, inclusiv bumbac organic și materiale reciclate, alternative de piele vegană, denim pre-spălat cu impact scăzut și miDori® bioWick, o amprentă vegetală pe bază de ulei, cu un nivel scăzut de carbon și uscare rapidă.

„Suntem hotărâți să fim unul dintre cele mai mari brand-uri de lifestyle sustenabile din lume, iar acesta este un angajament pe care îl împărtășim cu Lewis”, a spus Tommy Hilfiger. „Din prima zi, Lewis și cu mine am pornit într-o călătorie în care ne-am propus să încorporăm principii inovatoare de producție și materiale durabile în fiecare dintre colaborările noastre. Suntem mândri să realizăm noi repere în fiecare sezon, colecția pentru primăvara 2020 fiind colaborarea noastră cea mai sustenabilă de până acum”.

„A patra colecție colaborativă mă reprezintă cel mai bine – nu numai că surprinde viziunea mea personala a stilului de stradă, dar este fidel și mesajului de sustenabilitate față de care sunt atât de pasionat”, a spus Lewis Hamilton.

„Tommy și cu mine cercetăm continuu noi modalități de a duce viziunea noastră de sustenabilitate cât mai departe, iar Primăvara 2020 este cea mai recentă etapă în aceste realizări. Sunt atât de încântat să lansez prin intermediul platformei TOMMYNOW stilurile durabile pe care le-am creat și să transmit în continuare acest…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.