(P) În ce piese vestimentare trebuie să investești în noul an, 2020?

0

După ce am văzut care sunt ultimele tendințe în modă masculină, este destul de clar în ce direcție de îndreaptă modă în acest moment, însă nouă decadă trebuie să ne prindă pregățiți – sau pregătite, întrucât astăzi vorbim de trenduri în modă feminină – și unde altundeva poți găși toate aceste piese din ultimele colecții, decât pe SportCouture.ro?

Iată în ce piese vestimentare trebuie să investeșți în noul an, 2020, pentru a obține acel stil curat, modern și super în trend anul acesta, exact că pe străzile de la Fashion Week din Paris, Milano, Londra sau New York:

1. The Turtleneck – este un must-have de prea mulți ani că să iasă acum din trend, mai ales că este cea mai călduroasă opțiune pentru sezonul rece. Dungile au devenit clasice și creează o simetrie ireproșabilă împreună cu structura gâtului. Cea mai bună parte este că nu contează din ce material este produs, pentru că poți alege asta în funcție de sezon: lână sau cășmir pentru iarnă, bumbac pentru toamna sau primăvară, iar opțiunile nu se opresc aici. Tory Burch îl accesorizeaza cu nasturi în zona gâtului, pentru efectul glam de care ai nevoie:

2. The perfect Jeans – anul asta trebuie să îți găseșți perechea ideală de jeanși! Știi tu, perechea aceea care se așază perfect, fără nicio cută, dar în același timp e suficient de elastică încât să nu ai probleme de comoditate; perechea care să îți pună calitățile în valoare și să întoarcă toate privirile pe stradă, chiar dacă e o simplă pereche de jeanși prespălați; perechea care exprime cine ești și să îți dea încrederea de care ai nevoie în fiecare zi – pentru că, de obicei, se…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.