Orlando Bloom a dezvăluit cum i-a influențat divorțul noua relație cu Katy Perry

0

Orlando Bloom a vorbit în cadrul unui interviu pentru Sunday Today despre relația cu Katy Perry, dezvăluind de ce este atât de încrezător că a doua sa căsnicie nu se va încheia cu un divorț.

„Este important pentru mine că suntem la fel. Am fost căsătorit și am divorțat și nu vreau să fac asta din nou… și amândoi suntem conștienți de asta. Ea este incredibilă și sunt întotdeauna atât de impresionat de asta și mă simt încurajat.”

Cunoscutul actor a fost căsătorit timp de trei ani cu modelul Miranda Kerr. Cei doi au un copil în vârstă de 8 ani, Flynn, și după divorț au rămas prieteni. În plus, se pare că fiul lor se înțelege foarte bine cu Katy Perry.

Orlando Bloom și Katy Perry s-au logodit de Ziua Îndrăgostiților, actorul organizând o cerere în căsătorie specială, dovedind că poate plănui foarte bine o surpriză, chiar dacă acest lucru nu este întocmai specific lui.

„Sincer să fiu, ea iubește o temă, așa cum poți vedea în tot ceea ce face. Ea iubește momentele impresionante”, a dezvăluit actorul, explicând de ce a ales să facă cererea în timp ce zburau cu elicopterul.

Orlando Bloom a explicat…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.