Omul-Păianjen rezistă pe primul loc în box office-ul nord-american și în al doilea weekend din iulie

0

Noua peliculă “Spider-Man: Far From Home/ Omul-Păianjen: Departe de casă” a rezistat pe primul loc în box office-ul nord-american și în al doilea weekend din iulie, surclasând din punctul de vedere al încasărilor premierele “Crawl/ Ape ucigașe” și ”Stuber/ Stuber: Detectiv de nevoie”.

Aventurile europene ale Omului-Păianjen au strâns încă 45,3 milioane de dolari în cinematografele nord-americane, urcându-și încasările spre 274,5 milioane de dolari. Cu o scădere a banilor încasați la final de săptămână de 50% față de producția precedentă din serie, ”Spider-Man: Homecoming/ Omul-Păianjen: Întoarcerea acasă”, în 2017, arată Variety.

Cea de-a 23-a peliculă din Universul Cinematic Marvel a depășit deja încasări de 800 de milioane de dolari în toată lumea înregistrând cele mai mari încasări din seria dedicată Omului-Păianjen cu 572 de milioane încasate doar în afara Statelor Unite.

Animația ”Toy Story 4/ Povestea jucăriilor 4” a rezistat și ea pe locul 2 încă o săptămână, cu alte 20,6 de milioane de dolari adunate.

Filmul de groază “Crawl” a debutat în cinematografe ajungând abia pe locul trei al încasărilor de weekend, după ce a tras linie la 12 milioane de dolari adunate de la spectatorii din 3.170 de săli. Pelicula realizată cu un buget de 13.5 milioane de dolari este regizată de Alexandre Aja. Spune povestea unui tată și a fiicei sale, obligați să fugă din calea unui grup de aligatori. Adunând cei 4.8 milioane de dolari câștigați la lansarea în alte 20 de țări, bugetul de producție deja a fost câștigat și depășit, la totalul de 16.8 milioane.

Nu s-a descurcat mai rău nici “Stuber”, cu 8 milioane de dolari, pelicula Disney fiind primul film Disney de după preluarea celor de la Fox, care cere prezența unui tutore în sală pentru spectatorii care nu au împlinit 17 ani. Aventura comică a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.