Olanda – O vedetă YouTube a dezvăluit că este transgender

0

O vedetă olandeză din social media, cu milioane de abonaţi pe canalul său de YouTube unde prezintă sfaturi de machiaj şi frumuseţe, a dezvăluit într-un videoclip că este transgender, informează AFP.

Nikkie de Jager, care deţine contul NikkieTutorials, urmărit de 12,7 milioane de persoane pe YouTube şi de 13,3 milioane pe Instagram, a împărtăşit vestea fanilor săi într-un videoclip postat luni.

Vedeta YouTube, în vârstă de 25 de ani, a explicat că ar fi preferat să aleagă ea momentul dezvăluirii, dar că „această şansă i-a fost luată” de persoane care ameninţau să furnizeze aceste informaţii către media.

„Când eram mai tânără, m-am născut în corpul greşit, ceea ce înseamnă că sunt transgender. Filmarea acestui videoclip este înfricoşătoare, dar este atât de eliberatoare”, a declarat vedeta.

„Nu-mi vine să cred că vă spun astăzi tuturor pentru ca lumea întreagă să o vadă, dar (…) mă simt bine să o fac în sfârşit. E timpul să te laşi şi să fii cu adevărat liber”, a declarat Nikkie de Jager în videoclipul său, care totaliza circa 17 milioane de vizualizări pe YouTube marţi după-amiază.

Nikkie de Jager a transmis, de asemenea, un mesaj celor care au şantajat-o, considerând „că este înfricoşător să ştii că există oameni care…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.