Oana Radu, gata să îmbrace rochia de mireasă: „Da, am fost cerută în căsătorie!”

0

Oana Radu se bucură din nou de clipe de fericire, după tragica pierdere suferită în urmă cu câteva lui. Vedeta a fost cerută în căsătorie de actualul ei iubit și a mărturisit acest lucru tuturor fanilor ei, pe rețelele de socializare.

Oana Radu este gata să îmbrace rochia de mireasă la doar jumătate de an de când fostul ei iubit a murit. Fără să se gândească prea mult, vedeta a spus marele „DA”.

„Dragilor, vreau să vă spun ceva, dar nu ştiu cum să încep. Mai ţineţi minte că am postat eu un inel pe care mi-l doream foarte mult? Atunci vă spuneam că dacă vreodată voi fi cerută în căsătorie, cu inelul ăla voi fi cerută. Şi story-ul acesta nu este degeaba că uitaţi-vă ce am pe deget. Dacă vă întrebaţi de ce îl am pe deget, nu mi l-am luat singură. Da, am fost cerută în căsătorie. Nu-mi vine să cred cât sunt de fericită. Cătălin m-a cerut în căsătorie şi am spus da”,a declarat Oana Radu pe Instagram.

Oana Radu a suferit foarte mult din cauza fostului ei iubit

Cu toate că a afirmat în nenumărate rânduri faptul că l-a iubit și că relația ei cu Alin a fost una frumoasă per total, preț de trei ani cântăreața a suferit destul de mult.

”Alin m-a făcut foarte fericită la început. Relația noastră a fost foarte frumoasă la început, s-a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.