Oana Dedeu a pãrãsit competiţia „Ultimul Trib”| FOTO

0

 

Accidentarea pe care a suferit-o la mânã nu îi permite sã mai continue jocul. „Oana a luptat foarte mult sã rãmânã în competiţie. Astãzi, din pãcate, din cauza unor probleme de sãnãtate, Oana pãrãseşte Ultimul Trib. Nici un duelist nu a plecat acasã, dar echipa roşie a mai pierdut un om important”, i-a anunţat Octavian Strunilã pe ceilalţi concurenţi.

„Am nevoie sã stau cu mâna imobilizatã o lunã de zile. Îmi pare rãu cã pãrãsesc aceastã competiţie în acest fel, însã mã bucur cã renunţarea mea va permite unui om care nu a avut accidentãri sã îşi continue parcursul în aceastã competiţie şi sã nu plece acasã”, a declarat Oana.

Astfel, când Lola deja îşi fãcuse bagajul de plecare, în urma duelului pe care l-a avut în interiorul echipei, cu Alex, a primit o veste neaşteptatã.

„A trebuit sã ajung aici, ca sã mã descopãr, sã îmi dau seama câte calitãţi am eu şi sã nu mai ascult de oamenii din jur, care nu mereu te încurajeazã. Abia aştept sã ajung acasã, vreau sã mã îndrãgostesc, vreau sã îmi schimb viaţa!” , a spus Lola la testimonial, neştiind ce surprizã o aştepta.

„Lola, pleci dar nu ştii unde pleci. Acasã nu pleci acum!”, i-a spus Octavian Strunilã, trimiţând-o sã petreacã o noapte singurã, pe o insulã pustie, doar…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.