Oana Cuzino, siluetă de invidiat la 48 de ani:  „Nu cred că mai este cazul ca la vârsta mea să corectez ceva”

0

Oana Cuzino este un nume cu semnificație în România, mai ales atunci când vorbim despre frumusețe și sănătate, iar foarte multe femei o consideră un exemplu pentru ceea ce înseamnă stil de viață și aspect fizic.

Cu toate că a trecut de prima tinerețe, pentru că, cu toate că nu pare, Oana Cuzino are 48 de ani, vedeta se poate mândri cu o viață sănătoasă, o alimentație echilibrată, sport în fiecare zi și diverse tratamente de înfrumusețare, însă noninvazive.

În plus, vedeta dezvăluie că nu s-a gândit să apeleze vreodată la operațiile estetice.

 „Nu cred că mai este cazul ca la vârsta mea să corectez ceva. Eu cred în suplimentele care îţi asigură sănătatea şi frumuseţea pielii întregului corp. Ca îngrijire estetică, apelez frecvent la radiofrecvenţă şi nu la intervenţii estetice invazive. Am făcut foarte multe cursuri de medicină estetică. Am învăţat mult despre aceste proceduri, iar dintre toate singura interesantă mi se pare mezoterapia, care foloseşte anumite substanţe pentru o anumită problemă”, a afirmat Oana Cuzino.

Vedeta nu vede metodele de înfrumusețare de tip botox, acidul hialuronic în buze sau orice altă procedură de acest tip ca pe o soluție:

„Pentru mine, personal, intervenţiile locale estetice banale – tip botox, acid…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.