Oana Cuzino face sporturi de contact și își numără caloriile

0

Oana nu se bazează pe miracole, ci muncește mult ca să se păstreze în formă și își supraveghează în permanență alimentația și starea de sănătate. De 17 ani face sport în ritm susținut, de două-trei ori pe săptămână, iar asta se vede și se simte.

„Cred că în jur de 30 de ani mi-am dat seama că trebuie să-mi impun mai mult sport, mai multă mișcare și de atunci tot caut alte și alte metode, pentru că mă plictisesc, trag de mine. Nimeni nu se duce așa, cu zâmbetul pe buze, la sală sau să alerge kilometri întregi. Fac pilates, fac krav maga – este o formă de arte marțiale folosită în autoapărare. Înainte făceam kickboxing. Tot timpul îmi trebuie ceva nou, haios, interesant, să mă facă și să râd, ca să fac antrenamentele”, ne-a mărturisit Oana Cuzino.

Nu mănâncă prăjeli, nici mezeluri

Un alt lucru esențial în viața vedetei PRO TV este alimentația. Nu crede în diete extreme, ci în echilibru, măsură și eliminarea din meniu a produselor care s-a dovedit că nu fac bine organismului:

„Nu prea mai mănânc prăjeli, nu mănânc mezeluri, încerc să evit carnea, mai ales dacă e foarte prelucrată, pentru că vine totuși cu un plus de toxine, dar nu sunt neapărat vegetariană. Încerc să am un echilibru, să mănânc mult pește, fructe de mare, legume,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.