O româncă le-a îmbrăcat pe artistele care au cântat imnul Statelor Unite la Super Bowl 2019

0

Teodora Burz, un designer român care este estrem de apreciată de vedete de la Hollywood, a realizat costumele negre, taior și pantaloni, alese de surorile Bailey pentru a deschiderea finalei de fotbal american.

‘Sunt două surori nominalizate la Grammy, sunt foarte cunoscute şi pentru noi este mai mult decât o onoare mare ca ele, ambele, să poarte creaţiile noastre făcute în România şi sunt foarte mândră. Cred că este important să fim prezenţi în lume cu lucruri cât mai bune şi cât mai pozitive, fie că e vorba de haine, fie de altceva’, a declarat Teodora Burz, fondatoarea brandului Styland, potrivit Observator.tv.

Designerul român a spus că nu a știut că cele două surori îi vor îmbrăca ţinutele în deschiderea Super Bowl.

Ținutele realizate de casa de modă a Teodorei Burz sunt deja o prezență constantă pe covorul roșu. Vedete precum Eva Longoria, Maria Sharapova, Miranda Kerr, Paris Hilton, Demi Lovato, Jessie J sau Mariah Carey i-au purtat hainele la evenimente mondene.

Citește și: Șpil de la Floare Albastră, rockerul nonconformist din anii comunismului, a devenit credincios și compune muzică de vindecare

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.