Nu ți se poate întâmpla? 5 situații de criză în cuplu! Sigur te vei lovi de ele

0

Cine își dorește situații de criză în cuplu? Peste unele puteți trece, altele degradează relația atât de tare încât nu se mai poate face nimic. Trebuie avut în vedere că oamenii se schimbă, iar o relație nu merge de la sine, ci implică foarte multă muncă.

Situații de criză în cuplu: aspectul fizic

Nu este vorba despre superficialitate sau lipsa altor valori mai importante. Să te păstrezi atractiv și după căsătorie, sau după ce relația a devenit serioasă, este un element demn de luat în seamă. Bărbații sunt vizuali, iar femeile preferă și ele un trup tonifiat unuia întreținut exclusiv cu bere (să recunoaștem!). Însă în multe cupluri apare comoditatea, iar din sentimentul de siguranță emoțională partenerii nu mai dau atenție aspectului fizic, ceea ce poate duce la delăsare și situații de criză în cuplu.

Sigur că îmbătrânim cu toții, trupul se transformă după o naștere, sunt situații normale și naturale pe care este logic să le luăm în considerare. Nu înseamnă că trebuie să ignorăm felul cum arătăm. Studiile au demonstrat că mintea umană are constant nevoie de noutate, iar la nivel fizic se poate face prin trucuri vestimentare sau schimbări de look (tunsoare, culoarea părului). Plus că un aspect fizic plăcut ajută la păstrarea chimiei sexuale.

Infidelitatea este dureroasă

Infidelitatea este una dintre cele mai importante situații de criză în cuplu. Sunt persoane pentru care acesta este motiv absolut de despărțire, fără nicio cale de întoarcere. Altele aleg să rămână în cuplu, să întoarcă privirea și să se comporte ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Lucru care aparent este posibil, dar în profunzime, la nivel emoțional,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.