„Nu sunt doar fata care e miss”

0

Ioana susține că aparențele înșală și că nu este doar o fată care a câștigat un concurs de miss. Ea se descrie a fi o persoană altruistă și pregătită pentru orice provocare.

Unii oameni mă percep ca pe o fată care nu știe să facă nimic. Dacă am câștigat concursuri de Miss, cred că doar aparențele contează. Am fost judecată că am buze mari și unii spun că sunt injectate, dar sunt reale. Sunt mai mult de atât. Sunt o persoană bună, chiar îmi place să îi ajut pe ceilalți fără să primesc ceva în schimb”, a declarat Ioana Filimon pentru UNICA.

La Ferma vreau să demonstrez că nu sunt doar fata aceea care este miss, care stă și zâmbește. Nu am nicio problemă să muncesc, să fac curat la porci, nu am atitudine de divă sau prințesă. Lumea crede că sunt încrezută și mi-ar plăcea ca ceilalți să vadă o altă parte a mea, nu doar că știu să zâmbesc, să pozez și că am coroană pe cap”, a mai afirmat frumoasa brunetă.

Cine este Ioana Filimon

Miss România 2016 vine din Timișoara, este plină de energie și este mereu cu zâmbetul pe buze. În urmă cu câțiva ani, participarea la competiții de frumusețe a reprezentat șansa de a se muta în București. În spatele carierei de modeling este o tânără pasionată de mediul în care trăiește și de soluții sustenabile pentru…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.