Noi detalii din scandalul de divorț dintre Andrei Tinu și soția sa. „Mi-a zis că dacă nu îi dau copiii, o să văd eu ce pățesc”

0

 

Andrei Tinu s-a separat de soția sa, Alberta, împreună cu care are copii. Cei doi, care s-au acuzat reciproc de infidelitate, se află în divorț. la emisiunea Agenția VIP, de la postul de televiziune Antena Stars, Andrei Tinu a povestit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat între el și partenera sa de viață.

„Îmi vine atât de greu să vorbesc despre toate cele întâmplate…Lucrurile trebuie lămurite… Alberta, soția mea, a plecat din țară la începutul anului 2018 pentru a se stabili și pentru a munci în Franța, pentru a-și deschide acolo un cabinet stomatologic. Ea a mai fost plecată acum 3 ani, când fata cea mare avea un an. Mai mult a fost plecată decât a fost în țară și eu am susținut-o în toate demersurile ei, deși i-am explicat că vor suferi copiii în lipsa ei. Apelurile video nu pot să suplinească nevoia unui copil de a simți căldura mamei.

E complicat cu relațiile la distanță, dar ne iubeam și credeam că vom face față. Am început să simt o răceală din vară și comunicam nemulțumirile mele vizavi de această situație. Era greu, și pentru mine și pentru copii, să-și vadă mama o dată pe lună. Am ajutat-o să-și pună cabinetul pe picioare, acolo.

La începutul lunii decembrie, mi-a zis că urmează să plece la un congres. Mi s-a părut ciudat că m-a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.