Noi detalii despre relația dintre Justin Timberlake și Jessica Biel, după ce artistul a fost surprins cu o altă femeie

0

Recent, Justin Timberlake a fost fotografiat în timp ce se ținea de mână cu o altă femeie, mai precis cu colega sa de platou, Alisha Wainwright, la balconul unui bar din New Orleans.

Inițial, Justin nu a vrut să ofere explicații despre această controversă în jurul căreia s-a aflat. Însă, el a decis să își ceară scuze în mod public față de soția și familia sa prin intermediul unui mesaj scris pe contul său de Instagram. „Am stat cât de mult se poate departe de zvonurile care au apărut, dar simt că este important pentru familia mea să explic aceste zvonuri care rănesc persoanele pe care le iubesc.”

Justin a spus că a avut acest comportament din cauza consumului de alcool, dar că nu s-a întâmplat mai mult între el și Alisha. „Trebuie să fiu clar – nu s-a întâmplat nimic între mine și colega mea de platou. Am băut prea mult în acea seară și regret comportamentul pe care l-am avut. Trebuia să îmi dau seama. Nu acesta este exemplul pe care vreau să îl aibă fiul meu. Le cer scuze soției mele și familiei pentru faptul că i-am pus într-o situație atât de jenantă și mă voi…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.