Nicoleta Nucă ne-a dezvăluit cum își va petrece sărbătorile și ce planuri are pentru anul următor (VIDEO)

0

Nicoleta Nucă ne-a dezvăluit că se va bucura de sărbători alături de familie, alegând să nu aibă concerte de Crăciun, ci doar de Revelion.

„De Sărbători o să petrec în familie, cel puțin de Crăciun, ca toată lumea. Iar Revelionul… de obicei artiștii de Revelion muncesc. La noi nu e zi liberă, e zi de muncă, însă nu mă plâng pentru că până la urmă fac ceea ce îmi place și mă bucur că e așa.”

Deși se bucură de această perioadă, Nicoleta ne-a povestit că anul care a trecut nu a fost unul perfect, existând și anumite provocări pe care până la urmă le-a depășit. „A fost un an cu urcușuri și coborâșuri, din care cred eu, dacă trag linie și trag o concluzie, a fost unul bun, însă destul de complicat, cu o încărcătură emoțională destul de mare, dar totodată bun.”

Nicoleta ne-a vorbit și despre planurile pe care și le-a făcut pentru 2020, aceasta explicând că a ales să renunțe la fixarea unor obiective. „Încerc să trăiesc lucrurile exact așa cum vin. Val după val, pentru că atunci când îmi setez niște obiective și din anumite circumstanțe, poate externe,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.