Nicolai Tand, declarații neașteptate despre mama lui

0

Originar din Maramureș, din localitatea Rozavlea, Nicolai Tand explică de ce are un accent franțuezesc atât de puternic. Astfel, pe lângă faptul că a trăit mai mulți ani în Franța, îndrăgitul chef își amintește că mama sa cunoștea și chiar iubea limba franceză.

‘Mama când mă legăna îmi cânta în franceză. Și când eram la școală pruncotan și avem lecții la franceză, mama mă ajuta la lecții. Nu este glumă, știa foarte bine’, mărturisește emoționat Nicolai Tand, în cadrul emisiunii sale, ‘Star Chef’ de la Antena Stars.

Nicolai Tand și Oana Radu îi au ca invitați, duminica aceasta, pe Emilia Ghinescu, care formează o echipă cu Laura Olteanu, și pe Iuliana și Costin, soliști ai Prestige Orchestra. Cele două echipe se întrec în cele mai delicioase rețete, dar și în dezvăluiri despre viața personală și cea de artist.

Prietenii cei mai apropiați, familia, locurile natale, tradiții și un decor de vis. Așa se poate descrie în câteva cuvinte nunta Monicăi și a lui Nicolai Tand, vedeta Antena Stars. Căsătoriți civil acum câțiva ani, cei doi și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu, la sfârșitullunii aufgust, iar locul în care au ales să facă asta a fost, cum poate era de așteptat, Maramureșul istoric.

Citește și

Gala Excelenței, „sub înaltul…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.