Nicolae Botgros si Orchestra Lăutarii s-au întors săraci din America

0

Atât de costisitor a fost turneul, încât cheltuielile i-au „doborât”! Botgros a fost nevoit să scoată din propriul buzunar peste 20.000 de dolari pentru a plăti biletele de avion ale trupeților săi!

Nici ceilalți artiști de pe afișul turneului, care a debutat pe 31 decembrie 2018 la New York și s-a încheiat pe 19 ianuarie în Phoenix, Arizona – vedeta folclorului basarabean Ion Paladi, Ionuț Dolănescu, Cristina Pintilie, Lilia Roșca și grupul de dansuri Bucovina – nu au dus-o mai bine în aventura americană. Toți s-au întors acasă doar cu amintiri frumoase, nicidecum cu buzunarele doldora.

FOTO Nicolae Botgros si „Lăutarii” au vizitat-o pe Maria Ciobanu in Los Angeles, cu prijelul turneului lor

Motivul fiascoului acestui turneu, care a avut cap de afiș cea mai apreciată și cunoscută formație de muzică populară, al cărei calendar este ocupat cu luni înainte în România și în Republica Moldova, a fost numărul mare de artiști: 27 de soliști și instrumentiști. Media de spectatori la concertele susținute de ei a fost 100, așadar, nici măcar cheltuielile nu aveau cum să fie acoperite, darămite să mai existe și câștiguri!

Nicolae Botgros și „Lăutarii” pe care-i conduce de 4 decenii au încasări de sute de mii de euro pe an și sunt solicitați în emisiuni TV, la…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.