Nick (N&D) încearcă să reînvie muzica disco prin Diskoteka Festival

0

„Trei zile de concert pe stadion, 5 scene și cele mai importante staruri ale muzicii anilor ’80 și ’90 vin la Diskoteka Festival Timișoara 2019! Va fi cea mai mare discotecă în aer liber din câte au fost vreodată în România”, promite același Nick, pe numele său real Nicolae Marin, nimeni altul decât fostul partener de scenă al Deliei.

Nick, care acum cântă alături de altă solistă și care ani buni a stat în umbră, departe de scenă, în vreme ce Delia evolua și ajungea una diuntre cele mai apreciate soliste de la noi, a făcut întreaga Românie să danseze pe piesele sale memorabile, „Vreau să plâng”, „Nu e vina mea” ori „Nu pot să uit”.

La festivalul de care se ocupă vor veni multe dintre vedetele care au cam dispărut de pe firmament după anul 2000. Thomas Anders (Modern Talking), Jenny Berggen (Ace of Base), Sabrina, Sandra, CC Catch, Alphaville, Dr Alban, Nana, Haddaway, East 17, No Mercy, Mr President, Captain Jack, Liz Mitchell (Boney M) ori clasicii Ricchi e Poveri se numără printre cei care au confirmat deja prezența la Diskoteka Festival (31 mai – 2 iunie 2019, stadionul central din Timișoara).

„Line up-ul va fi completat de cei care au mișcat România în anii ’90 și care au avut curajul să cânte în limba română. Formațiile noastre de succes, pe…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.