Ne-am scuturat definitiv de iarnă iar primăvara este foarte promițătoare pentru amatorii de arte

0

Serotonina obținută natural în sălile de spectacol nu poate fi înlocuită de niciun produs sintetizat. Dacă, după ce v-ați completat agenda din ediția tipărită au mai rămas locuri goale, nu ezitați să le umpleți, n-o să vă pară rău.

01-29Muzeul Naţional de Artă al României, 10.00-18.00 (17.00) – acces gratuit – Sabin Popp și Theodora Cernat Popp „Un cuplu de artiști din anii ’20” – este ultima lună când se mai poate vizita fabuloasa expoziție. O operă puțin cunoscută, dar care vă va încânta de la primul tablou spre care vă veți uita. Portrete, naturi moarte, subiecte religioase, sculptură, grafică. Veți descoperi o plăcere imensă în fața fiecărei simeze, nu ratați, nu pentru că sunt artiști români, ci, pentru că sunt foarte internaționali.

03Unteatru, 20.00 – Avanpremieră „Noaptea bufonilor” după A.P. Cehov și W. Shakespeare, regia Alexa Visarion. Este o montare care marchează 30 de ani de carieră a regizorului, având o primă versiune realizată la Teatrul Național „Radu Stanca” din Sibiu. Distribuția beneficiază de prezența marilor actori Marian Râlea și Richard Bovnoczki

04Sala Radio, 19.00Valentin Răduțiu și Per Rundberg în recital. Celebrul violoncelist, cu acompaniament de pian, va încânta audiența într-una din rarele apariții din România. Măiestria sa, recunoscută deja la nivel mondial, va putea fi apreciată în lucrări semnate de Rahmaninov, Martinu și Enescu. Deci, să ne bucurăm.

05,06Ateneul Român 19.00Orchestra simfonică a Filarmonicii „George Enescu.” Dirijor David Giménez Carreras (nepotul mai celebrului Jose). Solist Boris Andrianov. Un program mai clasic de atât nu…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.