Multipla campioană la taekwondo Elena Chiriac promovează datinile românești în Anglia de sărbători

0

 

Pentru început, Elena și-a propus să-i învețe colindele românești pe colegii ei de la Westminster Kingsway din Londra.

Multiplă campioană la taekwondo, Elena Chiriac a îmbinat ceva timp modellingul cu sportul de performanță. Acum, a renunțat însă la aceste două pasiuni pentru un nou vis: actoria. Mai întâi s-a mutat la Londra pentru studii, apoi reușind să-și facă debutul în lumea teatrului și filmului.

După ce a fost distribuită în rolul Ninei din „Pescărușul” lui Cehov, Elena a făcut pasul și în lumea filmului, jucând recent în filmul „Amour”, piese jucate la colegiul Westminster Kingsway din Londra.

În ciuda faptului că practică un sport dur, destinat mai degrabă bărbaților, Elena este o fire extrem de sensibilă, cu un dezvoltat simț artistic. La doar 8 ani, a câștigat un concurs de eseuri, iar în prezent scrie poezii și are un blog personal, elennaq.com. Înainte de a se muta din România, Elenei i s-a propus și un contract de influencer la casa de producție de care țin Delia și Antonia. Înainte de a pleca în Anglia, Elena spune că a fost ofertată să participe la show-ul „Ninja Warrior”, de la PRO TV, însă a refuzat, pentru că urma să-și înceapă studiile în capitala britanică.

A reînceput antrenamentele în Londra

În ceea ce privește…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.