Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a o admiră pe Kate Middleton

0

Regina Elisabeta a II-a o apreciază pe Kate Middleton pentru atitudinea pe care o are, aceasta adoptând de multe ori comportamentul Majestății Sale. Atât Regina, cât și Ducesa de Cambridge preferă să aibă o atitudine „calmă” în viață potrivit unei surse citate de Vanity Fair.

Regina, în vârstă de 93 de ani, s-a apropiat mai mult de Kate, considerând că aceasta știe să păstreze un echilibru între viața de familie și angajamentele regale.

Cele două au stat împreună la același balcon în timpul ceremoniei ținute pentru comemorarea victimelor Primului Război Mondial și au fost văzute vorbind destul de des în timpul evenimentului. Alături de ele s-a aflat și Camilla, Ducesă de Cornwall, în timp ce Meghan Markle a stat la un alt balcon alături de Contesa de Wessex și Sir Timothy Lawrence.

Biograful regal Claudia Joseph a declarat pentru Vanity Fair că acesta a fost „anul lui Kate” și a sugerat că Ducesa de Cambridge a părut mereu „fericită și în control” cu tot ce se întâmplă. „Ea pare o persoană obișnuită, de la cum se îmbracă la cum se poartă și cum reacționează în…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.