Motivul pentru care Laura Cosoi și soțul ei își iau fiica cu ei în vacanțe: „Nu este un act de curaj, nu am pus niciun pariu”

0

Laura Cosoi și-a dorit foarte mult să devină mamă, iar acum, când visul ei a devenit realitate, aceasta nu își poate lua mâna de pe fetița ei, Rita, pe care o ia de fiecare dată în vacanțele în care pleacă alături de soțul ei. În plus, Laura Cosoi a dorit să explice de ce face acest lucru, în cadrul unei postări pe Facebook.

Într-o postare pe care a realizat-o pe contul ei de socializare, vedeta a discutat despre relația cu partenerul ei de viață de când cei doi au devenit părinți. Aceasta a recunoscut că nu poate renunța la timpul petrecut cu Rita, pentru a se bucura de soțul ei.

„Rita este cu noi peste tot pentru că aşa ni se pare firesc. Nu vrem să demonstrăm nimic, nu facem nimic deosebit faţă de alţi părinţi care îşi iau copiii cu ei în vacanţe, nu este un act de curaj, nu am pus niciun pariu, nu facem lucrurile altfel decât simţim, altfel decât sunt valorile după care ne-am ghidat până acum. ☺️ Nu avem nevoie de pauză pentru că ”lucrăm” la relaţia noastră cu Rita de faţă. Ne strângem în braţe, ne ţinem de mână, ne înţelegem tacit din priviri dacă ne amuză vreo prostioară făcută de Rita şi ne place să ne descoperim şi aşa, în postură de părinţi. Pe Rita o integrăm în viaţă noastră şi ne dorim să fim împreună, să…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.