Motivul pentru care Kim Kardashian vrea să facă o schimbare majoră pe rețelele sociale

0

Chiar dacă te-ai fi așteptat sau nu, Kim Kardashian are o relație de love-hate cu platformele sociale, așa cum avem și noi.

Kim Kardashian știe ce anume trebuie să facă pentru a impresiona și nu se lasă mai prejos nici de această dată. Ea a vorbit în cadrul The New York Times DealBook Conference despre felul în care vede rețelele sociale și cum acestea i-au afectat creșterea copiilor.

Kim a adus în discuție și un episod mai puțin fericit de care a avut parte, și anume momentul în care a fost jefuită în Paris în anul 2016, iar doi bărbați i-au furat bijuterii în valoare de 11 milioane de dolari. Cu doar câteva zile înainte de incident, ea a postat pe Instagram o poză în care purta un inel cu diamante, iar ulterior ea le-a spus pe Twitter fanilor faptul că se află la Paris Fashion Week.

„Mă gândesc la momentele în care stau cu cei mici și stau și pe telefon, încercând să văd ce anume să postez, ce să nu postez, chiar și în timp real. Datorită unei experiențe neplăcute pe care am avut-o, atunci când am fost jefuită, mi-am dat seama de faptul că oamenii știu fiecare mișcare a mea,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.