Motivul pentru care Channing Tatum și Jessie J s-au despărțit din nou

0

Chiar dacă ne așteptam ca relația lor să fie una de lungă durată, Channing Tatum și Jessie J au decis să se despartă din nou.

O sursă a confirmat pentru E! News această informație. „A fost o despărțire de comun acord. Ei au încercat din nou să fie împreună, dar au realizat că este mai bine să rămână prieteni.”

O altă sursă apropiată a mai spus că „ei au avut aceleași probleme, se iubesc, însă și-au dat seama că nu funcționează ca un cuplu.” Lucrul care a atras atenția a fost că, imediat după despărțire, cei doi și-au activat conturile pe Raya, o aplicație de dating privată lansată în anul 2015.

Relația dintre Jessie J și Channing Tatum a început în octombrie 2018. Cei doi păreau extrem de îndrăgostiți, iar drept dovadă a stat melodia cântată de Jessie J pentru Channing în cadrul unui concert în West Hollywood în luna septembrie a anului trecut.

În decembrie 2019, Channing Tatum și Jessie J au decis să se despartă, după un an de relație, însă decizia lor era luată cu aproape o lună înainte, conform unei surse. În ianuarie, anunțul mult așteptat de către…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.