Motive care pot strica viața amoroasă

0

Viața de cuplu este complexă și foarte complicată. În cuplu este nevoie să existe mereu comunicare, acceptare și înțelegere pentru a depăși mai ușor momentele grele.

Zilnic se întâmplă lucruri care ne pot da peste cap și ne pot afecta relația amoroasă. Multe apanaje ale iubirii necondiționate apar poate din cauza anturajului, a celor din jur care nu par să ne afecteze, dar de fapt indirect joacă un rol în viața noastră.

Este o viață alertă în care timpul nu iartă nimic și totul decurge cu o viteză uimitoare. Dacă în urmă cu câțiva zeci de ani oamenii aveau mai mult timp să ia decizii, în prezent totul se ia pe fugă și ne trezim uneori că deciziile noastre îl afectează pe partener.

Unul din motivele care duc la probleme în viața de cuplu este sinceritatea față de ceilalți, dar nu față de partener. Partenera vrea să împărtățești cu ea problemele, nu cu prietenii sau cu persoane care nu te pot ajuta cu o poate face ea. Sunt lucruri care o dor și care fac ca și viața amoroasă să sufere fiindcă nu mai sunteți la fel de atrași unul de celălalt.

Așteptările continue pe care le are unul din partener ca celălalt să fie pe placul său dar care acestuia nu îi fac bine. Mulți parteneri vor să își schimbe jumătatea astfel încât să le fie lor totul mai comod. Nu e deloc ok să vrei ca cel de lângă tine să fie altfel decât este acum. Fiecare om trebuie acceptat așa cum este, cu bune și cu rele.

Scopul scuză mijloacele spunea cineva odată. Ei bine, în relația de cuplu scopul trebuie să fie unul comun. Atunci când fiecare partener îți dorește altceva, lucrurile pot lua o întorsătură nu tocmai bună pentru unul din parteneri.

Femeile simt nevoia de foarte multă afecțiune și întelegere. Sunt mulți bărbați care simt că se decad din bărbăție dacă sunt acolo alături de femeia lor și plâng împreună. Astfel de sustrageri de la afecțiune afectează majoritatea cuplurilor.

Viața amoroasă are de suferit și atunci când partenerii nu se pun de acod cu fanteziile din dormitor sau rolurile pe care le joacă. E posibil ca vizita la un sex shop să vă ajute să puneți în practică fanteziile dorite dar doar după ce v-ați pus amândoi de acord că e bine ce faceți.

Într-o relație deciziile se iau împreună deoarece acestea afectează ambii parteneri. Deciziile luate de unul singur pot avea repercursiuni grave asupra partenerei și nu va fi bine pentru amândoi. Încercați să comunicați mai mult și eficient astfel încât să puteți depăși mai ușor problemele din viață. Fii acolo pentru persoana care te acceptă așa cum ești și nu încerca să o schimbi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.